نهایت تبلیغ
نهایت تبلیغ
افزایش کیفیت میوه با مصرف سولفات پتاسیم

توضیحات آگهی

وظیفه پتاسیم قند رسانی به گیاه است و در زمان تشکیل تا به ثمر رسیدن میوه درخت حجم زیادی از ذخیره پتاسیم خاک را مصرف می کند. به همین دلیل مصرف پتاسیم 2 هفته پس از برداشت می تواند کمک ویژه ای به درخت برای تامین پتاسیم از دست رفته کند.

سولفات پتاسیم باعث:
افزایش کیفیت و رنگ
افزایش مقاومت در برابر تنش
رشد و توسعه ریشه
کمک به ذخیره سازی مواد مغذی
افزایش مقاومت گیاهان در برابر آفات و بیماری‌ها
افزایش رنگ پذیری میوه
بهبود طعم میوه
کمک به مقاومت غلات در برابر خوابیدگی و ورس
افزایش مقاومت گیاهان نسبت به خشکی، شوری و سرما
افزایش جذب عنصر آهن

ارسال از یزد
خرید مستقیم از تولیدکننده

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “افزایش کیفیت میوه با مصرف سولفات پتاسیم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *